hier wordt hard gewerkt aan nieuwe content 🙂 

Coaching /Begeleiding

Ik begeleid (vermoedelijk) “hoogbegaafde” kinderen en jongeren in de leeftijd van 8 tot ca 23 jaar .  De basis van mijn werkwijze is dat we het in principe niet hebben over wat er mis gaat of angsten die bestaan. Het is altijd maatwerk en ik zoek naar de ruimte die er is om vanuit daar jezelf te (her) ontdekken, te leren kennen en geloof en vertrouwen in jezelf te krijgen.  Of het nu gaat over faalangst, succesangst, vaste mindset, gebrek aan zelfvertrouwen, te veel aanpassen , niet jezelf durven te zijn; ik wil jouw of je kind vooral helpen om volledig jezelf te mogen zijn. Hoogbegaafdheid is ook een zijnskenmerk en niet alleen een cognitief “iets”. Het gaat om het compleet plaatje met de prachtige kanten maar ook de uitdagingen  die een hoog IQ met zich meebrengen.

Vaak start ik met samen op zoek gaan naar de dingen die jou of je kind blij of ontspannen maakt. Dit doe ik door op zoek te gaan naar talenten want die geven energie en energie geeft veerkracht om om te gaan met tegenslagen. Talenten zijn positief en geven weer (een beetje) zelfvertrouwen. Soms is dit verdrietig genoeg al een stapje te ver .. geen nood want de begeleiding die ik geef is altijd maatwerk en ik sluit aan op waar jij of je kind aan toe is en ik doe dus altijd een uitgebreid intakegesprek!

 In goed overleg begeleid ik ook bij jou thuis! 

Bij mindset werk ik met  de methodiek van het talentenlab  Fixie en Growie© ( www.talentenlab.nl) voor kinderen tussen 7 en 12 jaar.

 

 

 

hier wordt hard gewerkt aan nieuwe content 🙂 

hier wordt hard gewerkt aan nieuwe content 🙂