Ik ben Ariadne Biessels -de Jong en woon in Leersum, een dorp in de gemeente Utrechtse Heuvelrug. Naast mijn inmiddels uitgebreide theoretische kennis ben ik bovenal ervaringsdeskundige. Ik weet hoe het voelt om je als kind anders te voelen, vast te lopen en buiten groepjes te vallen.  Uiteindelijk, met veel omwegen, heb ik mijn plek gevonden.  Mijn gezin bestaat uit “hoogbegaafden”. We zijn allemaal anders en toch zo herkenbaar gelijk soms, zeker als er discussies zijn 🙂  .

 Ik begeleid hoogbegaafden, van groep 8 tot jongvolwassenen, om zichzelf en hun unieke eigenschappen en talenten te (her) ontdekken. Mijn werkwijze is om vanuit je eigen unieke denkwijze en talenten jezelf beter te leren kennen en te oefenen met de dingen waar je nog niet zo goed in bent. Ik werk zowel aan vragen rond het cognitieve als mentale deel. Het doel is om jou of je kind de tools zo snel als mogelijk te geven om zelf mee aan de slag te gaan en eigen te maken. 

Ik geloof dat iedereen meerdere talenten heeft en als je deze nog niet van jezelf kent ga ik met jou (of je kind) deze (her)ontdekken. Bij mij praten we niet over het probleem of problemen, maar begeleid ik jou of je kind om de eigen regie met eigen oplossingen(weer) te kunnen oppakken! 

 

 

hier wordt hard gewerkt aan nieuwe content 🙂