Coaching 

Zegt iedereen dat je zo “slim” bent maar dat je het niet laat zien? Ze denken dat je een hoog IQ hebt of je hebt zelfs een keer een test gehad. Tja, een hoog IQ…. en dan? Wat moet je er mee? Je hebt er eigenlijk alleen maar last van! Je voelt je anders, niet begrepen, angstig of je hebt het gevoel nergens bij te horen.

Opgroeien is ook ontdekken wie je bent en en dat hoge IQ maakt dit vaak lastig. Veel van wat je voelt is te verklaren door het (vermoedelijk) hoogbegaafd zijn. Wil je af van die negatieve gevoelens en gedachten? Ik leer je graag hoe je dit zelf doet. Dus niet praten over, maar leren om het beter te maken voor jezelf!

Ouder van een (vermoedelijk) hoogbegaafd kind? Is er een vermoeden of is er al door een test uitgewezen dat je kind een bovengemiddelde intelligentie heeft? Dat klinkt misschien heel prettig maar kan ook heel anders uitpakken. Het is vaak een zoektocht. Kun je hier hulp bij gebruiken?  begeleiden.

 

MatriX

methode©

Ontdek de kracht van de eigen oplossing voor het eigen probleem. Je kunt zoveel meer dan jezelf denkt! Je leert op school veel maar niemand leert je hoe en waar je informatie opslaat en al helemaal niet hoe het toch komt dat je jezelf kunt aanpraten dat je niet goed genoeg bent of dat je iets niet kan.

https://matrixmethode.nl/de-matrixmethode/

Advies

Ik geef adviezen en begeleid  waarbij het welzijn van het kind altijd voorop staat. Ouders, onderwijs, en andere betrokkenen begeleid ik om tot samenwerking en begrip te komen om het kind tot bloei te laten komen.

Kinder

talenten

fluisteraar

Elk kind dat geboren wordt, heeft bakken talent. Talent gaat niet over het uitblinken in een bepaalde activiteit maar over elke activiteit die vanzelf gaat en die voldoening oplevert. Die maakt dat de tijd vliegt, en dat je je batterijen oplaadt. Van je talenten krijg je energie.

Kinderen zijn zich vaak niet bewust van hun talent, anderen kunnen hen helpen om zich bewust te worden van hun talent. Dat is precies wat een kindertalentenfluistaar doet. Kinderen helpen om hun talenten te benoemen. We dromen ervan dat elk kind dat in Vlaanderen, Nederland en uiteindelijk de hele wereld geboren wordt, zijn talenten kan leren kennen op een zeer laagdrempelige manier. Het zou een basisrecht van elk kind moeten zijn.

hier wordt hard gewerkt aan nieuwe content 🙂