Mijn zoon raakt bij stress het overzicht kwijt, een periode rondom de cito’s is zeer stressvol voor hem en ons gezin. In slechts drie sessies heeft hij o.a. bij Ariadne geleerd om zijn hoofd te ordenen (Matrixmethode) en zo de controle te hebben over zijn hoofd. Als kers op de slagroom is hij met veel meer zelfvertrouwen naar de cito’s gegaan. Welk kind gun je dat niet?

Yacinta Schonewille

Bij de begeleiding van mijn zoon wat betreft angsten rondom de tandarts heeft Ariadne hem geweldig geholpen met de matrixmethode. Haar toewijding, haar rust maar ook haar humoristische inslag om dit aan te gaan heeft er voor gezorgd dat wij een ontzettend mooi traject achter de rug hebben. Iedereen die worstelt met trauma’s, angsten of andere problemen waar je graag vanaf wilt (zonder dat de inhoud van het probleem hoeft te worden gedeeld) beveel ik van harte Ariadne aan.

Denne Rabie Baauw

Ik wilde je even laten weten dat hij de laatste toetsen spelling heel goed heeft gemaakt. Het vak wat hij zo lastig vindt en moeilijk in zijn hoofd krijgt,

gaat met alle laadjes en hoofd opruimen, heel goed.

Vind ik even leuk om je te laten weten. Dankjewel voor al hulp!!

Moeder van HB zoon (10 jaar)

Wij zijn erg enthousiast over de matriXmethode Hoofd opruimen! Mijn dochter vroeg zich af of ‘we’ dit elke week zouden doen, haha!
Ze zijn ermee aan de slag gegaan om de nieuwe informatie die binnenkomt op het goede plekje op te ruimen. Dat we jouw schema nu ook hebben, zal helpen.
Ik vond het bijzonder dat je mijn zoon meteen door had, op basis van zijn oogbewegingen.
Nogmaals erg bedankt voor je expertise! In ‘HB-land’ zijn er zoveel coaches die eens een cursus hebben gedaan en nu de expert zijn. Voor mijn kinderen werkt dat niet (voor mij ook niet trouwens. Ik stel dan te moeilijke vragen). Blij dat jij wel een ‘zwaar gewicht’ bent en dat je weet waar je over praat.
Moeder van 2 HB Kinderen

hier wordt hard gewerkt aan nieuwe content 🙂